Perhe-ja yksilöpsykoterapia

-Turvaa ja tutkimusmatkoja-

Minäkö terapiaan? 

Kotatulen tilalla ajatellaan, että kaikella olevalla on sama arvo ja että meillä kaikilla on lupa kasvaa, kehittyä ja tulla omaksi itseksemme. Ihmiseksi kasvamiseen tarvitsemme toisiamme, ja usein uusi näkökulma avaa lisää mahdollisuuksia siihen. Itsetuntemus lisää itsehallintaa, joka puolestaan mahdollistaa sosiaalisten suhteiden parantumisen ja myötätunnon lisääntymisen myös itseä kohtaan.  Kaikki tämä johtaa vastuullisiin päätöksiin perheenjäsenenä, kumppanina ja vanhempana.

 

Psykoterapiassa sinulla on mahdollisuus syvälliseen itsetutkiskeluun ja asioiden käsittelyyn turvallisessa hoitosuhteessa ja rajatussa ympäristössä. Terapeutti kulkee rinnallasi tarjoten vaihtoehtoja ja joskus haastaen kohtaamaan vaikeampiakin aiheita empaattisesti ja turvallisesti, sinun tahtiisi. 

 

Työskentelymme sopii erityisesti lapsille ja nuorille mutta myös monenlaisille pareille, perheille ja yksilöille. Perheterapiasta voi hakea Kela-korvausta.

Mitä terapiassa tapahtuu? 

Tapaamisissamme koet onnistumisen iloa, aitoja kohtaamisia ja saat mahdollisuuden kulkea uusiin maisemiin.  Saatat tuntea myös surua, haavoittuvuutta ja ehkä jopa pelkoa kohdatessasi elämäsi kipukohtia, mutta kaikki tämä tehdään yhdessä, turvallisesti ja sinun tahtiisi. Tapaamisten aikana, keskustellaan, tutkitaan, opitaan, leikitään ja löydetään uusia ajatuspolkuja sekä työkaluja arjen ja elämän hyväksi.  Työskentelyyn voi liittyä piirtämistä, kirjoittamista tai kotitehtäviä, ja siihen voidaan sinun niin halutessasi liittää myös luonto- ja eläinavusteisia kokemuksia talliympäristössä, nuotiolla tai vaikkapa metsässä liikkuen. 

Sopimuksesta ja peruutusehdoista 

Ensimmäisellä tapaamisella sovimme työskentelyn kestosta, turvallisuussäännöistä sekä määrittelemme tavoitteet.  Terapiasopimuksen  teemme määräajaksi, ja sen etenemistä arvioimme vähintään puolen vuoden välein. 

 

Mikäli joudumme siirtämään jo sovitun tapaamisen, pyrimme järjestämään uuden ajan kohtuullisessa ajassa. Sovittujen tapaamisten peruutuksesta laskutamme 50 % tapaamisen hinnasta, mikäli peruutus tehdään kolme päivää ennen sovittua tapaamista. Tätä myöhäisemmistä peruutuksista laskutamme 75 % sovitusta tapaamisesta. Peruuttamattomasta ajasta laskutamme 100 %

 

Ajanvaraus ja lisätiedot: Katja Kiuru +358401741940 tai katja@kotatuli.fi