kotatulen talvi ohjelma 

"Luonto antaa meille jokaiselle oman laulumme."

 - Utet 

Kotatulen pilkkiretki

Kotatuli tarjoaa 3 tuntia kestävän päiväretken pilkkimisen merkeissä. Lähdetään yhdessä Kotatulen tilalta läheiselle joelle, missä laitetaan tulet, juodaan kahvit ja paistetaan makkarat samalla kun pilkitään ! Kotatuli tarjoaa eväät ja pilkkivälineet sekä moottorikelkka kyydin paikanpäälle. Tarvitset mukaan vain itsesi ja lämmintä päälle. 

Aikuiset 60 € 

Lapset 45 € 

Kesto 3 h 

MetsÄretki koirien ja hevosten kanssa

Lähdetään yhdessä nauttimaan Lapin luonnosta metsäretken merkeissä. Mukaamme lähtee myös Kotatulen koira kaverit ja hevoset, ketkä omalla olemuksellaan tekevät retkelle aivan uuden merkityksen.

Kävellään yhdessä Kotatulen luontopolku ja pysähdytään puolessa välissä hengähtämään ja nauttimaan luonnon maisemista. Kun saavumme takaisin Kotatulen tilalle nautitaan vielä kahvit ulkotulen äärellä.

Aikuiset: 45 €

Lapset: 35 €

Kesto: 1,5 h

Sydän yön lumikenkäily

Lähde mukaamme metsästämään revontulia lumikenkäilyn merkeissä! Kotatuli tarjoaa tunnelmallisen iltaretken lapin luontoon, missä kävelemme kynttilöidyn polun ja toivomme näkevämme revontulia matkallamme. Pysähdymme polulla tulistelemaan ja nauttimaan lämpimät mehut ja makkarat. Lumikenkäretki kestää noin. 2 tuntia ryhmän tahdista riippuen. 

Aikuiset 50 €

Lapset 25 €

Kesto 2 h

RekiRetki Moottorikelkalla

Hyppää reen kyytiin ja lähde kanssamme moottorikelkka ajelulle!

Retkellä pääset nauttimaan lapin valkoisista hangista helposti ja vaivattomasti. Tehdään tulet, keitetään kahvit ja nautitaan eväät.

Aikuinen: 50

Lapsi: 25 €

Kesto: 2 h

Kotatulen retket räätälöidään aina asiakkaan ja ryhmän toiveiden mukaisesti.

Hinnat sisältävät eväät, kyydit Levin ja Ylläksen alueelta, varusteet ja petivaatteet.

Varaukset ja lisätiedot: +358401741940 tai info@kotatuli.fi 

© 2017 by Prema Era