Taivaannaulan luontoleirit

ja retket erityisryhmille

’Elämä on kaunein satu.’’ 

– H.C Andersen 

Järjestämme tilauksesta eläin- ja luontoavusteista, kokemuksellista leiri- ja retkitoimintaa erityisryhmille. Facebook sivullamme ilmoitamme koulujen loma-aikoihin sijoittuvista leireistä ja tapahtumista.  

Kotatulen ihmiset ja eläimet toivottavat kaikki tervetulleiksi ja pyrkivät tarjoamaan turvallisia kokemuksia ystävyydestä ja luottamuksesta luonnossa liikkuen ja puuhaillen. Tilalla työskentelee työssään viihtyviä ja siihen koulutettuja hevosia ja koiria sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Jokainen osallistuu aktiviteetteihin vain kokiessaan olonsa turvalliseksi. Sivusta seuraaminenkin on luvallista.

Leireillä tutustutaan eläimiin, liikutaan luonnossa, tehdään maatilan töitä ja askarrellaan kauden mukaan. Iltaisin lämpiää sauna tai palju. Leiripäivinä tarjoillaan kolme ateriaa. 

Retkillä liikutaan luonnossa, tulistellaan ja nautitaan Lapin eri vuodenaikojen tarjoamista mahdollisuuksista lepoon ja virkistymiseen. Retkien ruokailuista ja lisäpalveluista sovitaan erikseen. 

Ohjaajat vastaavat työskentelyn etenemisestä Easel®-ohjauksen periaatteiden mukaisesti.  

Työskentelymme yleisinä tavoitteina on vahvistaa osallistujien itsetuntemusta ja -hallintaa, sosiaalista tilannetajua sekä vastuullista päätöksentekoa. Tavoitteena on myös tutustuttaa osallistuja lähemmin luontoon ja eläimiin sekä lisätä halua suojella ja edistää monimuotoisten luontoympäristöjen säilymistä.

    

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot 

 

Varausmaksu (jota ei palauteta) 50 e maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.  Kuukautta ennen peruutetuista leiristä veloitetaan 50 % ja kaksi viikkoa ennen peruutetuista 75 %. Sovittujen retkien peruutuksesta laskutetaan 50 % retken hinnasta, mikäli peruutus tehdään kolme päivää ennen sovittua aikaa. Tätä myöhäisemmistä peruutuksista laskutetaan 75 % sovitusta retkestä. Peruuttamattomasta ajasta laskutetaan 100 %.

           

Tarjouspyynnöt ja lisätiedot: Katja Kiuru +358401741940 tai katja@kotatuli.fi